Coach Connect bij kanker

Wij helpen je om weer grip te krijgen op wat jij belangrijk vindt in je leven!

Coach Connect is een landelijke organisatie en richt zich op coaching bij kanker. Een coachtraject kan al starten vanaf de diagnose, met als doel de regie over het leven en de behandeling te behouden. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn, ongeacht de ernst van de ziekte, de fase van behandeling en/of vooruitzichten.

Wat doet een coach bij kanker?

Veel mensen hebben het gevoel dat ze geleefd worden in de periode voor, tijdens of net na de behandelingen. De ziekte kan verschillende levensvragen oproepen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Maar ook over vermoeidheid, angst, onzekerheid of toekomst. Het bespreken van deze vragen met een coach bij kanker kan tot inzichten leiden, dit kan helpen om op een andere manier in het leven te staan.

Kortlopende trajecten, snel resultaat

Onze trajecten zijn maatwerk, pragmatisch en kortlopend. We hebben diverse specialisaties in huis zodat we de juiste coach aan de cliƫnt kunnen koppelen. Denk hierbij aan coaching voor kinderen, (jong) volwassenen, gezin, re-integratie, relatie en voor in de palliatieve fase.

Geen wachttijden!

Er is geen verwijzing  nodig vanuit een (huis)arts. Na telefonische aanmelding heeft men binnen een week een gratis kennismaking met een coach en deze kan thuis plaats vinden. Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die onze coaching gedeeltelijk vergoeden. De vergoeding kan men vinden in de ziektekostenverzekeringspolis of navragen bij de zorgverzekeraar.

Voor vragen of meer informatie:

Website:            www.coachconnectbijkanker.nl

Email:                 info@coachconnectbijkanker.nl

Telefonisch:       085-4019437