DOOR! na kanker

Van overleven naar door!leven’

Dat is ons motto.

Na de behandelingen van kanker is het lastig om het leven weer op te pakken. Hoe ga je nu weer door met je leven? Doorgaan na kanker lijkt zo simpel, maar is niet gemakkelijk. Je probeert je leven weer op te pakken, maar dan blijkt pas dat je tegen dingen aanloopt en het leven niet meer hetzelfde is. Je hebt last van vermoeidheid, ervaart stress en spanning en je omgeving snapt je niet altijd.

door! biedt o.a. groepstrainingen aan. Tijdens de groepstraining geven we handvatten aan onze deelnemers. Hoe ze om kunnen gaan met bijvoorbeeld angst, onzekerheid, vermoeidheid en stress. De herkenning en erkenning van de groep geeft de deelnemers veel steun. Zo kunnen zij met meer vertrouwen naar hun toekomst kijken. Weer in balans komen.

Duurzaam herstel 

Onze visie is dat het waardevol is om de tijd te nemen voor jezelf en wat je is overkomen. Dit als onderdeel van de  re-integratie naar de maatschappij, de terugkeer naar werk en weer meedoen met het leven.

Duurzaam herstel kan de kans om alsnog met een burn-out thuis te komen zitten voorkomen.

Wat houdt de groepstraining in

Het programma bestaat uit 6 themabijeenkomsten van 2,5 uur. De groep bestaat uit 6 – 12 deelnemers.  De training wordt gegeven op een locatie in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Andere plaatsen kan in overleg. Er zijn ieder jaar diverse startmomenten. Onze doelgroep zijn mannen en vrouwen in de werkende leeftijd. De training kan ook online gegeven worden.

De trainers/therapeuten 

Lieke Heerkens en Nienke Loeffen zijn oprichters van de stichting door!, professioneel coaches en ervaringsdeskundigen. Dat maakt dat zij naast hun professionele begeleiding, ook daadwerkelijk snappen waar de deelnemers door heen gaan.

Voor vragen en meer informatie

www.doornakanker.nu

e-mail: info@doornakanker.nu

Telefoon: Nienke 06-31970984 | Lieke 06-33796163