Welten Fysio & FitCentre

Mijn naam is Lisse de Vet en ik ben in 2021 afgestudeerd als oncologiefysiotherapeut. Sinds 2016 ben ik werkzaam in het pittoreske dorpje ’s Gravenmoer, bij Welten Fysio & FitCentre.

Het specialiseren als oncologiefysiotherapeut heeft mij als persoon en als beroepsdeskundige veel gebracht. Tijdens de verschillende fases van het behandeltraject krijg je als oncologie patiënt veel op je bordje. In elke fase van dit proces draag ik als fysiotherapeut mijn steentje graag bij. Het creëren van een veilige omgeving voor de patiënt staat voorop,  waarbij vertrouwen voor mij centraal staat.

Binnen de specialisatie oncologiefysiotherapie ben ik opgeleid om er écht voor de patiënt te zijn en in te spelen op elke hulpvraag. Denk hierbij aan klachten als pijn, vermoeidheid, krachtsverlies  en verminderde conditie door ondergane operaties, chemo- of immunotherapie of bestralingen. Ik kan u hierbij helpen voor, tijdens of na het behandeltraject.

Het werken binnen het OncoZo netwerk zorgt voor mij voor een bredere kijk op diverse hulpvragen. Korte lijnen met diverse disciplines zorgen voor de juiste zorg op de juiste plek, in jouw directe omgeving.  Samen bereik je meer!

https://fysiofitwelten.nl/oncologie-fysiotherapie-2/