ZoHealthy Leefstijl & Preventie

De diagnose en behandeling tegen kanker vragen lichamelijk, emotioneel en geestelijk veel van je. Wanneer je deze hebt afgerond, kun je last hebben van klachten die zijn ontstaan als gevolg van de behandelingen. Klachten zoals vermoeidheid, gebrek aan mentale energie, gewichtsproblemen, onzekerheid en angst.

Om je leven na kanker weer op te kunnen pakken is het belangrijk dat je weer vertrouwen krijgt in je lijf, leert om weer regie te nemen en te werken aan je herstel. Ook zal je er alles aan willen doen om te voorkomen dat je opnieuw kanker krijgt. Een gezonde leefstijl speelt hierbij een grote rol.

Een gezonde leefstijl met het programma Leefstijl & kanker

Met het programma Leefstijl en kanker ga je samen met deelgenoten onder begeleiding van een leefstijlcoach aan de slag om een (nieuwe) balans te vinden en je nieuwe ik na kanker te accepteren. Alle aspecten van een gezonde leefstijl worden hierin meegenomen: je lichamelijke gezondheid en jouw kwaliteit van leven op sociaal, emotioneel en geestelijk vlak.

Voor wie?

Iedereen van 18 jaar en ouder die de behandeling tegen kanker heeft afgerond kan deelnemen aan het programma.

Professionele begeleiding

De bijeenkomsten vinden plaats onder leiding van een ervaren leefstijlcoach met een opleiding in leefstijlcoaching bij kanker.

Het programma

Het programma duurt een jaar en bestaat uit een individueel intakegesprek, 8 groepsbijeenkomsten en 3 individuele coachgesprekken. Je gaat aan de slag met het werkboek Leefstijl en kanker en met Positieve Gezondheid, een benadering om op een bredere manier naar gezondheid te kijken.

Kwaliteitsprogramma

ZoHealthy is specialist op het gebied van leefstijl en preventie. De kwaliteit van de begeleiding staat bij ZoHealthy hoog in het vaandel. Het programma voldoet aan diverse zorgstandaards.

Meer info en aanmelden

Meer informatie vind je op onze website of neem contact met ons op.

Je kunt je rechtstreeks aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Of vraag je huisarts of andere zorgverlener om een verwijzing.

ZoHealthy Leefstijl & Preventie

Bredaseweg 106 – Oosterhout

E-mail info@zohealthy.nl

Telefoon: (0162) 24 77 77

Website: https://www.zohealthylife.nl/leefstijl-en-kanker/